Algemeen
Start Omhoog

 

In 1996 besloot ik mij te gaan verdiepen in het veredelen van Fuchsia's. Mijn doelstelling was mij 5 jaar lang te oriŽnteren op het veredelen, om alle facetten hiervan goed onder de knie te krijgen. In 1996 werd ik benoemd als keurmeester van het V.K.C. in Aalsmeer, waar ik in de maanden juli, augustus en september samen met collega keurmeesters nieuw gekweekte fuchsia's heb beoordeeld. Hierdoor heb ik ook veel ervaring opgedaan, wat mij op veredelingsgebied bijzonder geholpen heeft.
 
In 2003 is om nog steeds onduidelijke redenen de hele Fuchsia keuringscommissie van de V.K.C. op nonaktief gezet. en een jaar later heeft de V.K.C. de samenwerking met de N.K.v.F. verbroken. Door al deze perikelen binnen de N.K.v.F. waarover al genoeg gezegd is, heb ik besloten mijn lidmaatschap van de N.K.v.F. op te zeggen, en onafhankelijk van welke vereniging dan ook, door te gaan met mijn veredelingswerk.

Vanaf 2003 heb ik mijn planten laten keuren bij de Belgische Fuchsiakeuring en sinds 2008 bij de F.N.C. Fuchsia Nieuwigheden Certificering. Het resultaat hiervan ziet U op deze site.